Sobre mi

Un llistat de formacions acadèmiques i no acadèmiques (de les quals em pots demanar la referències o el CV clàssic), però sobretot l’experiència personal en grandíssima part i mils d’encontres de la màgia de la vida, em van anar portant cap a compartir la vivència del ioga com a dona, com a yin, a la qual cosa dedico part del meu temps en aquest moment present. Apassionada pel cos de la dona, per les seves expressions i per viure el desplegament de la seva saviesa. També admiradora del cos de l’home, de les complementarietats i de les meravelles de la creació.

La Marta és antropòloga, investigadora, professora de ioga i de ioga femení, ballarina, quiromassatgista i en formació com a terapeuta de bioenergètica mayeutika i massatge bioenergètic profund.

Gràcies de tot cor a aquells i aquelles que ho feu possible. Un gràcies enorme al Ferran Pascual.

I Gràcies a la inspiració de: la meva mare, les meves àvies, la Glòria Borreguero i l’energia femenina universal Shakti que sempre està allà. I a moltes altres dones que m’han captivat i em captiven cada dia (La Negra, Agnès Mateu, Cristina Manrique, Suraya Hilal, Esther Ballber). I a totes les dones que em vaig creuant i gràcies a les quals em puc reconèixer.

També gràcies a tots els homes meravellosos que em sostenen, acompanyen i potencien. Gràcies al meu pare i gràcies a la seva dolçor en totes les meves menstruacions.

foto mmv